SOVVA ponúka mladým vedcom a výskumníkom príležitosť zdokonaliť svoje schopnosti v oblasti navrhovania a riadenia výskumných projektov a v rozvoji mediálnych zručností:

TRÉNING NÁVRHU A RIADENIA VÝSKUMNÝCH PROJEKTOV

Výskumné projekty sú v súčasnosti integrálnou súčasťou profesionálneho života všetkých vedcov. Náš kurz ponúka možnosť získať praktické znalosti o príprave projektov, o ich písaní a implementácii. V rámci tréningu sa zameriame na prípravu slovenských aj medzinárodných projektov. Skúsení projektoví manažéri vám prezradia, čo je dôležité vedieť pri príprave projektového zámeru, ako nastaviť ciele projektu a ako ho efektívne riadiť a úspešne implementovať. Budete mať cenné informácie ako môžete pri príprave a implementácii projektov získavať, využívať a analyzovať dáta tak aby ste zvýšili hodnotu svojho projektu. Zároveň zistíte ako efektívne rozvíjať spoluprácu s partnermi z rôznych sektorov a ako váš projekt komunikovať a programovými manažérmi a odbornou verejnosťou.

Miesta konania: Košice/Žilina/Banská Bystrica
Čas: September 2020

TRÉNING MEDIÁLNYCH ZRUČNOSTÍ PRE VEDCOV

Komunikácia s médiami Vám spôsobuje stres už len pri myšlienke na ňu? Budú novinári rozumieť Vašej práci? Čo ak neporozumejú tomu, čo chcete povedať? Počas septembrového týždňa si budete môcť vyskúšať prácu so skúseným produkčným tímom, hlasovým koučom a najskúsenejšími popularizátormi vedy.  Pochopíte ako novinári pracujú a naučíte sa pripraviť pre nich zaujímavý príbeh. Tréningom s našimi skúsenými školiteľmi si vyskúšate všetko čo potrebujete vedieť pri komunikácii s médiami. 

Miesta konania: Košice/Žilina/Banská Bystrica
Čas: September 2020

Viac informácií nájdete v priložených dokumentoch nižšie.

V prípade záujmu nás neváhajte kontaktovať.

Tento projekt sa realizuje vďaka podpore z Európskeho sociálneho fondu a Európskeho fondu regionálneho rozvoja v rámci operačného programu Ľudské zdroje.

 

 

European Researchers' Night

The festival of science - European Researchers' Night is an annually organized event throughout Europe. The ERN is the largest of its kind in Slovakia and Europe, bringing together people and researchers in 300 cities in about 25 countries on the last Friday of September. This year´s edition will take place on 29 September 2023 and you can look forward to the 17th anniversary of the science festival in Slovakia.

More

Calendar

No events available.

Partners